Hoivapalvelut Varkaudessa

Palvelukodin asunnot

Varkauden palvelutalossa on 35 yksiötä ja 2 kaksiota, jotka ovat pinta-alaltaan 28-50 neliön välillä. Yhteiset ruokailu-, oleskelu- ja TV sekä sauna ja vilpotilat ovat samassa kerroksessa. Pohjakerroksessa on 50 paikkainen juhla/kokoustilat. Palvelutalo on varustettu automaattisilla savu- ja paloilmaisimilla. Etu- ja sisäpiha on aidattu.

Tukipalvelut

Pyykihuolto, sauna/suihku, turvapalvelut, tarvittaessa asiointi ja saattoapu esimerkiksi lääkäriin kuuluvat tukipalveluihin.

Ateriapalvelut

Ruoka valmistetaan talon omassa keittiössä ja tarjoillaan ruokasalissa. Ruoka maistuu, tuoksuu ja näyttää hyvältä – meidän omien kokkien tekemänä!

Oma keittiömme valmistaa ikäihmisille terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista ammattitaidolla valmistettua perusruokaa.

Ruokavuorokautemme sisältää aamiaisen, lounaan, päiväkahvin ja kahvileivän, päivällisen, iltapalan ja yöpalan. Kahvileivän valmistamme itse omassa keittiössä. Näin päivittäin ruokasalissa tuoksuu tuoreen pullan tuoksu.

 

Sopimukset

Asukkaan kanssa laaditaan vuokra- ja palvelusopimus sekä hoito- ja palvelusuunnitelma.

Lääkehoito

Lääkehoito toteutetaan Säätiöllä lääkehoitosuunnitelman mukaisesti. Asukasta hoitavalla lääkärillä ja hoitohenkilökunnalla on vastuu asiakkaiden lääkehoidosta.

Säätiön asukkaat ovat apteekin annosjakeluasiakkaita (koneellinen lääkejakelu). Hoitajat huolehtivat annoskohtaisen lääkkeiden antamisen, lääkkeiden vaikutuksen seurannan sekä yhteydenpidon talon omaan hoitavaan lääkäriin.

Perus- ja turvapalvelut palvelukodissa

Turvallisuus palvelutalossa hoidetaan riittävällä, ammattitaitoisella ja koulutetulla henkilöstöllä ja henkilöstömitoituksella sekä kattavalla turvatekniikalla, sekä turvallisuuden suunnittelulla ja harjoittelulla. Jokaisella palvelukodin asukkaalla on käytössä henkilökohtainen Vivago -hyvinvointiranneke ja sairaalasänky. Turvallisuutta lisää asunnoissa olevat paloturvaverhot.

Saattohoito

Säätiön yksikössä hoidamme asiakkaan hänen elämänsä loppuun asti. Hoidamme saattohoitoasiakkaan ammattitaidolla ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Saattohoidon tavoitteena on, että elämän loppuhetket olisivat mahdollisimman kivuttomia. Oma huone antaa yksityisyyttä ja omaa rauhaa. Ilmapiiri on kiireetön ja kodinomainen. Omaisilla on halutessaan mahdollisuus yöpyä asiakkaan huoneessa ja he voivat muutoinkin viettää tiivisti aikaa läheisensä vierellä. Lääkäripalvelut ovat saatavilla koko saattohoidon ajan.